Oprah, dr. Oz i tim otkrivaju proizvod od 550 dinara za lice bez bora koje je zaludelo Holivud!Cosmopolitian - - Kako holivudske starlete izgledaju tako besprekorno i mlado čak i u 40-im, 50-im ili čak 60-im godinama? Da li su uvek u pitanju skupoceni botoks i opasne plastične operacije? Kako kaže dr. Oz, odgovor je NE! Ali, ako sve one ne idu na operacije da bi izgledale dobro, u čemu je onda tajna? Nastavite čitati jer ovo je efikasno, sigurno i jeftino!

Pre nekoliko nedelja dr. Oz je u svom šou otkrio tajnu koju daje svojim slavnim klijentima koji žele da izgledaju 10 do 15 godina mlađe ali se boje potencijalnog rizika od operacije ili botoksa. Bili smo iznenađeni kako je ova tehnika jednostavna, jeftina i efikasna, toliko da smo morali sami da je probamo i napišemo članak o njenim rezultatima!


"Bezbroj slavnih u godinama priznalo je da izbegavaju operacije i da izgledaju 10 godina mlađe zahvaljujući jednostavnom savetu dr. Oza."


Najbolji proizvod za kožu za koji ste ikad čuli


Dr. Oz je oduvek čuvao ovu tajnu za svoje poznate klijente koji su mu dobro plaćali, sve do sada. Rekao je da je osećao da mora otkriti tajnu gledaocima jer je bio umoran od slušanja bezbroj priča svojih gledalaca koji troše hiljade dolara na skupocene proizvode protiv starenja ili opasne operacije koje mnogo obećavaju a na kraju naprave više štete nego dobrog. Kao rezultat, pre nekoliko nedelja , svim svojim gledaocima je otkrio jednostavno rešenje koje je pre delio samo sa svojim slavnim klijentima!

Ustvari, otkrio je ovo čudo protiv starenja kada ga je nekoliko njegovih prijatelja i klijenata konstantno zvalo u nadi da će pronaći rešenje da izgledaju mlađe kako bi produžili karijeru bez odlaska na operaciju.
"Za par nedelja izgledala sam 10 godina mlađe! Dr. Oz je bukvalno spasao moju glumačku karijeru!"

U svom šou izjavio je da je bio oduševljen kada je nakon meseci i meseci napornih testiranja i istraživanja njegov tim naišao na proizvod koji bukvalno briše 10 do 20 godina sa ženskog lica za samo mesec dana. Još šokantnije je da je proizvod siguran a ne košta skoro ništa! Proizvod koji je spomenuo u svom šou je Goji Cream .

"Ovo je čudo protiv starenja ove decenije koliko ja znam."

Šta je to?


2 ključna sastojka protiv starenja:


1. Vitamin C
2. Hijaluronska kiselina

Proizvod je potpuno prirodan i briše bore u ćelijama - ispod površine kože - zbog čega i jeste tako efikasan.

Vitamin C, fontana mladosti:
Prvi deo slagalice protiv starenja Dr. Oz je pričao o vitaminu C .

Vitamin C prodire duboko u oštećenu kožu i stimuliše novi kolagen - protein koji kožu čini zategnutijom i svežijom. Studija iz 2009. godine je pokazala da nanošenje običnog C vitamina na kožu smanjuje bore za 60 % . Dr. Oz kaže da je upravo on razlog zašto je Goji Cream tako efikasan. To je bio jedan od retkih proizvoda na tržištu koji je imao tačnu dozu vitamina C.


Hijaluronska kiselina:
Rekao je da drugi sastojak, kada se pravilno kombinuje sa vitaminom C, bukvalno čini vaše lice dve decenije mlađim za samo par nedelja! Hijaluronska kiselina deluje tako što se vezuje za vlagu. Ona može da zadrži i do 1000 puta više vode u koži, što je čini odličnim hidratantom. Hijaluronska kiselina pomaže regeneraciju vaše kože posle pretrpljenog isušivanja, stresa ili iritacije. Rekao je da je jedini proizvod koji se može kupiti a da ima tačnu sadržinu hijaluronske kiseline upravo Goji Cream .
"Ono što vitamin C i hijaluronska kiselina rade jeste da se rešavaju starih, mrtvih slojeva kože i pomažu da vaša koža generiše nove slojeve. Naša testiranja su pokazala da možete izbrisati 10 do 20 godina s vašeg lica za manje od 14 dana. Ali važno je da koristite krema koji sadrže najbolje i najčišće sastojke, jer nisu svi isti. Jedini takav kojeg smo pronašli istraživajući bio je Goji Cream . Njega koristi i moja supruga. To je nešto što preporučujem svim svojim poznatim klijentima." - Dr. OzKako se koristi?


Ustvari, to je veoma jednostavno. Koristite ga pre spavanja. Dr. Oz je u svom šou rekao: "Ovaj proizvod sadrži visoku koncentraciju vitamina C i hijaluronske kiseline. Moj tim je otkrio da sadrži i sve vrste antioksidanata, sastojak koji se zove Dermaxyl (poznat i kao fejslift u tegli) i Ester-C (aktivni sastojak protiv starenja u vitaminu C).


"Starenje je gubitak za glumice. Osećam se kao nova žena sada! Hvala, dr. Oz!"


Odlučili smo da ga testiramo!

S obzirom da smo bili uzbuđeni posle šoua i nakon što smo dobili brdo pisama, želeli smo da sami probamo ovaj proizvod pre nego napišemo ovaj članak hvale. Odlučili smo da izaberemo nekog volontera iz naše kancelarije. Dozvolite da vam predstavim Sanju Vasić, 57-godišnju mamu 3 dece koja je odlučila da testira ovaj krema. Evo njene priče...

Sanjina priča o 14-dnevnom oživljavanju ćelija:

Sanja je 57-godišnja mama 3 dece iz Beograda. Kao i većina žena njenih godina, godine su joj donele neželjene bore i linije na licu. Sanja je rekla da je odlučila da volontira jer je frustrirana time što joj ništa što je probala nije pomoglo. Čak je razmišljala i o visokorizičnom i veoma skupom zatezanju lica. To je, na neki način, bila njena poslednja opcija.


Evo njenih rezultata...
1. dan

Posle prvog dana korišćenja Goji Cream a , bila sam pozitivno iznenađena time kako se moja koža lepo osećala. Izgledalo je kao da je svaka pora na mom licu zategnuta i usisana ogromnim usisivačem.

Ne znam kako bih drugačije to opisala! Mogla sam da osetim toplinu i trnce u svojim obrazima, oko očiju i na čelu. Pogledala sam se u ogledalo i videla da je moje lice pomalo crvenkasto - što je rezultat revitalizacije krvi koja je strujala prema površini moje kože kako bi obnovila moje lice.

Nakon što se proizvod upio u kožu, moje lice je izgledalo zategnutije i imalo je prelep sjaj.


5. dan

Posle pet dana korišćenja Goji Cream a , bila sam šokirana drastičnim rezultatima.

Linije, tamne fleke i bore su, neupitno, smanjene pred mojim očima!

Bila sam oduševljena rezultatima i bukvalno sam se osećala 15 godina mlađe. Bukvalno sam gledala kako moje bore nestaju!


14. dan

Posle 14 dana, ne samo da su nestale sve moje sumnje i skepticizam - NESTALE SU I MOJE BORE!

Bore na mom čelu, opuštena koža na mom vratu, "stopalo vrane" - pa čak i tamne fleke, sve je U POTPUNOSTI nestalo. Nisam nikad osetila ni videla ništa što je na ovaj način zategnulo moju kožu, bez obzira koliko skupi proizvodi su to bili!

Posle 2 nedelje, ne samo da je moja koža ostala takva, nego se i poboljšavala svakim danom sve dok nije postala lepa i blistava kao što je bila pre 20 godina. Sada su sve moje drugarice i porodica šokirani. Ne mogu da veruju kakva se promena desila i bili su uvereni da sam lagala i da sam išla na botoks!Presuda:

Upotrebom Goji Cream a , uklonjeno je 90% svih njenih bora i problematičnih područja. Koža na njenom licu i vratu je zategnuta, uklonjeni su svi znaci opuštenosti, starenja i dehidrirane kože.

Beležili smo njen napredak proteklih 14 dana. Evo šta smo videli:


Da li će vama pomoći?


Postoji mnogo trikova za negu kože i većina njih je preskupa. S obzirom na toliko izbora, normalno je da ste skeptični i da ne verujete u rezultate, zato svojim čitaocima ne obećavamo ništa, samo želimo da vas izazovemo da uradite ono što je dr.Oz preporučio u svom šou: probajte sami!Za vas smo pripremili i linkove za proizvod koji je preporučio dr. Oz. Na svojoj stranici nude i Goji Cream boce sa 50% popusta . Kliknite na ovaj link i dobićete i najnižu moguću cenu isporuke.


Link za bocu sa 50% popusta:

Goji Cream

POSEBNA PONUDA SAMO ZA NAŠE ČITAOCE

(Snižene boce brzo nestaju. Zatražite ih odmah, pre nego nestane zaliha**)

Ažurirano: Samo 6 sniženih boca preostalo. Sniženje završava:
Pažnja: 5 korisnika trenutno naručuje Goji Cream

Specijal: Zatražite sniženu bocu Goji CreamNaručiti sniženu bocu danas

Ova specijalna ponuda završava:Specijal: Ekskluzivno za čitaoce Cosmopolitiana: Osvojite sniženu bocu Goji Cream a klikom na sliku ispod: