Blog Ane Marković.

Blog Ane Marković.

Kako sam se za 7 dana otarasila proširenih vena

Objavljeno : 19:51 | Autor: Nadina

Ćao svima! Opet ja! Htela bih s vama da podelim jednu veoma radosnu vest... Uspela sam se OTARASITI proširenih vena kod kuće i to za samo nedelju dana!!!

Ako se sećate, pisala sam pre godinu dana da imam jake bolove u nogama i da su mi se pojavile proširene vene, i pitala sam vas za savet – kako da ih se otarasim.

I tako sam tražila i probavala sve narodne savete i lekove, probala sam brezine mladice i još svašta nešto, ali ništa mi nije pomoglo. Probala sam i razne lekove za poboljšanje cirkulacije krvi, specijalne čarape itd. SVE TO JE POTPUNO BESKORISNO Uopšte ne pomaže, sve su to samo gluposti.

Bila sam i kod lekara koji mi uopšte nisu pomogli nego su mi govorili da sam im prekasno došla. Onda sam uzela slobodne dane na poslu. Bila sam depresivna, nisam znala šta da radim sa proširenim venama, nisam znala kako da vratim lepotu i zdravlje mojim nogama . Počela sam tražiti informacije o lečenju na internetu.

Pronađeno rešenje za problem proširenih vena?

Jednog dana, istražujući na internetu, na jednom medicinskom forumu pronašla sam komentar iskusnog flebologa iz Beograda koji kaže da je lečenje proširenih vena često neefikasno jer tradicionalna medicina ne sprečava uzrok bolesti nego samo leči simptome.

Komentar je sadržavao link za novi gel Varcosin koji je imao mnogo pozitivnih komentara. Dugo sam tražila informaciju o tome gde bih ga mogla naručiti i našla sam ovu prodavnicu .

U početku nisam verovala u sve ovo jer se toliko toga već reklamira na TV-u.... Ali pronašla sam samo pozitivne komentare zbog kojih sam se i predomislila te naručila.

Naručila sam Varcosin. Paket je došao za otprilike nedelju dana. Otvorila sam ga i pročitala uputstvo za korišćenje i počela da ga koristim.

Kakvi su rezultati? Da li su proširene vene izlečene?

Počela sam koristiti ovaj gel prateći uputstvo. I šta mislite da se dogodilo? Već u roku od pet dana otekline i proširene vene su počele nestajati pred mojim očima!!! Rešila sam se PROŠIENIH VENA!!! U roku od samo 5 dana!!!!! Možete li verovati??? Nisam verovala mojim očima... Moje noge su se očistile od proširenih mrežica i popucalih kapilara, postale su lepe i prestale su da me bole!!!!! Kupovina se isplatila, ne mogu vam opisati koliko sam srećna. Zadnji put sam bila ovako srećna možda pre 20 i više godina :)

Sada sam potpuno zdrava osoba . Čak sam i zahvalna sam mojoj bolesti — proširene vene su me naučile da cenim ono što imam i da svoje svakodnevne probleme gledam na drugačiji način. Ne želim ni da razmišljam o tome kakva bih bila da nisam otkrila ovaj gel. Sada u mom životu nema mesta za mračne i negativne misli nego samo za pozitivne!

Toliko mi je drago što je sve ovako ispalo. U isto vreme kad sam uspela da se otarasim proširenih vena, shvatila sam da je problem većine nas u tome što mislimo da nam jednostavne stvari ne mogu pomoći, a da su neke komplikovane stvari, kao operacije – vrlo efikasne. Ali to nije tačno. Varcosin sadrži prirodne sastojke: ekstrakt hipokastoma aesculus, Anthemis nobilis ulje, ulje lavandule angustifolia, ekstrakt ahilije millefolium, cupressus semprevirens ulje i rosmarinus officinalis ulje. Aktivne komponente gela prolaze kroz kožu, umiruju upalu, smanjuju bol, podstiču cirkulaciju i osvežavaju. Pomaže kod poremećaja venske cirkulacije, varikoze, upalnih i oteklih vena, kontuzije, modrica i opuštanja umornih stopala nakon dugog hodanja ili stajanja. Proširene vene je moguće izlečiti na jednostavan, brz i siguran način. I sama sam se u to uverila!

Koga zanima, naručila sam na ovoj web stranici . Ovo je jedina ovlaštena firma u našoj državi koja prodaje Varcosin . Što se tiče isporuke, ona se vrši poštom, a plaćanje pouzećem. Prema tome, sve je sigurno. .

Cena gela Varcosin je sada snižena, zato požurite i naručite odmah!

Ja se nadam da su vam ove informacije pomogle i da ćete uspeti vratiti lepotu i zdravlje vašim nogama u roku od nekoliko dana ! Srećno!

194 komentara
Olga Marković

Ćao Ana! Vaša priča me očarala! Ja imam proširene vene na nogama. Ali desna je mnogo problematičnija, ona me boli od zgloba prema kolenu i kao da se brže umara. Išla sam kod lekara i sad bih htela da probam sama da se izlečim. Posle ću napisati kako je bilo.

| Komentarisati
3
Katarina Rumanjac

Hvala, Ana! Juče sam bila u pošti i preuzela sam paket. Sve je dobro prošlo. Počela sam koristiti ovaj gel. Čekam rezultate za 5 dana. :)))

| Komentarisati
4
Sandra Avram

Ako hoćete da očuvate zdravlje nogu, trebate nositi ravnu obuću! Varikozne vene nastaju zbog nošenja štikli! Svi u Evropi i Americi nose ravne cipele i tako čuvaju zdravlje!!! A kod nas...štikle da su što veće, a posle idi leči proširene vene da bi obukle najkraću suknju.

| Komentarisati
10
Katarina Lazarević

Koristim ga već nekoliko nedelja i već mogu da nosim minice. Štikle nemaju veze sa ovim.

| Komentarisati
7
Princeza Tamara

Meni je moj flebolog savetovao da koristim ovaj gel :)

| Komentarisati
5
Sanja Savić

Ćao Ana! I ja sam naručila i čekam paket :)

| Komentarisati
3
Slatka Lana

Super :) već sam naručila. U roku od par dana čekam rezultate. Obavezno ću napisati u komentarima šta je bilo.

| Komentarisati
7
Marija Marković

Ništa novo. Svi znaju za ovaj gel, moja mama ga je koristila pre dve godine i izlečila je proširene vene.

| Komentarisati
4
Lana

Živim u Americi i već 5 godina koristim ovaj gel! Na mom poslu svaka devojka izgleda kao holivudska zvezda :)))

| Komentarisati
5
Marija Tadić

3 dana koristim ovaj gel... Ne mogu da opišem kako sam srećna! Ana, mnogo ti hvala! Već sada osećam olakšanje u nogama!

| Komentarisati
6
Jelena Krstić

Prošlo je tek 4 dana i već vidim rezultate! Vene su mi se povukle. Moje noge su opet lepe! Mnogo sam zadovoljna i srećna!

| Komentarisati
21
Lidija K.

Kupila sam ga, meni se sviđa! Pomogao mi je već nakon nedelju dana. Nikako nisam očekivala ovo... Za ovako malo para, ovo je kao poklon.

| Komentarisati
9
Katarina Bratić

Ana, ja sam isto čula za ovaj proizvod, iskreno rečeno njega sam kupila u inostranstvu. Pobedila sam proširene vene i eto već 2 godine se ništa nije pojavilo. Super je! Svima preporučujem!

| Komentarisati
5
Samira Smajić

Moj muž je presrećan. Kaže da trebam da se prijavim za "Mis najlepših nogu". :DDD

| Komentarisati
18
Biljana Stanković

Ovaj gel čini čuda. Naručila sam baš na ovoj stranici i ništa nisam morala platiti unapred. Paket je stigao nakon 6 dana. Potrebna je samo nedelja da se otarasimo i zaboravimo proširene vene.

| Komentarisati
2
Emina Isić

¡Guau! ¡Me he deshecho de las varices en una semana! ¡Es impresionante! :)))

| Komentarisati
47
Anita Casado

Moje proširene vene su nestale za nedelju! Šokirana sam! :)))

| Komentarisati
31
Suzana Babić

Noge me više ne bole - glatke su i prelepe :))) Ovo je fantastično. Devojke - iskreno vam preporučujem ovaj gel!

| Komentarisati
11
Jelena Marić

I ja sam čula za Varcosin. Moja tetka je izlečila noge pomoću njega :)))

| Komentarisati
38
Jasna Gluhić

Ćao! Gel je odličan. Bolest je nestala za nedelju!

| Komentarisati
57
Radmila Kos

Stvarčica je vrh. Moje noge su sada lepe i zdrave!!! I da ne zaboravim, paket je stigao za 4 dana.

| Komentarisati
3
Bojan Vasić

Pozdrav dame. Moja žena je kupila ovaj gel i njene noge su se preporodile! Vrlo zadovoljan sam rezultatom. Moja preporuka!

| Komentarisati
5
Rada Popović

Nije ovo neka vest. Pa svi već pričaju o ovom gelu. A onaj ko nije čuo za njega zaista ne brine o svom zdravlju.

| Komentarisati
9
Dara

Hvala za tekst. Ana, svaka čast. Idem da naručim.

| Komentarisati
16
Valentina Babić

Upravo to mi treba! Svi će da budu ljubomorni na poslu.

| Komentarisati
21