Početna >> Zdravlje

Health info 31.jul

IPAK POSTOJI NAČIN DA REGULIŠETE TELESNU TEŽINU I VAŠ METABOLIZAM NA 100% PRIRODAN NAČIN

img1

Višak kilograma - bitka bez prestanka....Ima li kraja tome?!

Višak telesne mase, ili popularnije višak kilograma je nešto od čega niko nije zaštićen. Brojni su razlozi tome, kao što su nepravilna ishrana, nedovoljno i neadekvatno bavljenje sportom, radna mesta na kojima samo sedimo za stolom i retko se krećemo, kao i problemi genetske prirode. Naravno, sve to može da se reguliše, pitanje je samo koliko ko od nas ima strpljenja, ili dobre volje da se aktivira po pitanju sporta, ili nečeg drugoga?! Pa šta je to nešto drugo? Neko smatra da se sve može završiti putem strogih dijeta, neko to rešava hemijskim supstancama kao što su razni Fat Burner-i i dr. Ipak, priroda se

img2

100% prirodna formula na tržištu rešava Vašu liniju

Ono što je potrebno za regulisanje telesne težine i revitalizaciju svakog organizma je napraviti baznu podlogu u Vašem organizmu. Ona se dobija kombinovanjem mineralnih materija, vitamina i antioksidansa i omega 3 masnih kiselina, konkretno predstavlja kombinaciju sinetrola (mešavinu standardizovanih ekstrakata ploda grejpfruta, ploda narandže i semena guarane i osušenog soka ploda crvene narandže), i matcha - japanskog zelenog čaja. Ovaj čaj nad čajevima kako ga još i nazivaju delotvorno utiče na naš organizam pre svega zbog svih antioksidanasa, vitamina i minerala koji sadrži. Matcha čaj je bogat vitaminima A, B, C i E, u sebi sadrži katefin, karotin jer pri ispijanju čaja pijemo i matcha prah što ga razlikuje od ostalih zelenih čajeva i čini jako lekovitim. Pored velike količine antioksidanasa koje sadrži matcha prah poboljšava metabolizam i pomaže u sagorevanju kalorija, poboljšava raspoloženje i koncetraciju i pomaže organizmu u borbi protiv virusa i bakterija. U matcha čaju pronalazimo magnezijum, cink, kalijum i mnoge druge vredne elemente. Jedna šolja matcha čaja je čak 10 puta

Šta je PURE SLIM?

PURE SLIM je 100% prirodna formula u kapsulama, čiji je osnovni zadatak regulisanje metabolizma, ubrzavanje procesa varenja, eliminacija masnih naslaga i revitalizacija organizma. Nastao je kao kombinacija minerala, antioksidanata, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih kobinacijom sinetrola i matcha japanskog zelenog čaja. Veoma je efikasan i daje dugoročne rezulate uspostavljajući balans u procesu metabolizma.

Od čega je sastavljen PURE SLIM?

eucaliptus oil

SINETROL

Sinetrol® Xpur predstavlja mešavinu standardizovanih ekstrakata ploda grejpfruta, ploda narandže i semena guarane i osušenog soka ploda crvene narandže. Radi se o klinički ispitanoj supstanci koja deluje od strane francuskog proizvođača.

fats

MATCHA - JAPANSKI ZELENI ČAJ

Ovaj čaj nad čajevima kako ga još i nazivaju delotvorno utiče na naš organizam pre svega zbog svih antioksidanasa, vitamina i minerala koji sadrži. Matcha čaj je bogat vitaminima A, B, C i E, u sebi sadrži katefin, karotin jer pri ispijanju čaja pijemo i matcha prah što ga razlikuje od ostalih zelenih čajeva i čini jako lekovitim. Pored velike količine antioksidanasa koje sadrži matcha prah poboljšava metabolizam i pomaže u sagorevanju kalorija, poboljšava raspoloženje i koncetraciju i pomaže organizmu u borbi protiv virusa.

Kliničko ispitivanje

Kliničke studije su pokazale da supstanca - Sinetrol®Xpur, koja je glavni sastojak Pure Slim-a ima povoljan efekat na gubljenje masnih naslaga u predelu stomaka i bokova.

klinicka studija pureslim

Kompletnu kliničku studiju možete pročitati OVDE .

img4

Kliničko ispitivanje

Tri kliničke studije su sprovedene da istraže prednosti Sinetrol® – a na telesni sastav. Sa rezultatima od više od 190 ispitanika, ovaj prirodni preparat za sagorevanje masnoće, je provereno bezbedno rešenje za postizanje zdravog odnosa telesne mase i masti. Druga klinička studija je izvedena sa 95 osoba sa prekomernom težinom u trajanju preko 3 meseca koji su praktikovali uobičajenu ishranu i ograničenu fizičku aktivnost na 30 minuta nedeljno(). Sinetrol® je pomogao da se poboljša telesni sastav: Dokazani gubitak masnoće*: masnoća u predelu abdomena se smanjila za 9,73% u Sinetrol® grupi. Obim struka i kukova su bili smanjeni za prosečno 5 cm. Treća klinička studija, sprovedena na 77 gojaznih i osoba sa prekomernom težinom, potvrđuje prednosti Sinetrol® – a, tokom 4 meseca: Sinetrol® grupa je pokazala prosečno smanjenje od 63% njihovog viška telesne masnoće. Potrošnja energije u Sinetrol® grupi je povećana za 180 kcal/dan. Mehanizam delovanja: oslobađanje slobodne masne kiseline u plazmi je pokazalo značajno više nivoe u Sinetrol® grupi.

*Pre započinjanja bilo koje dijete ili programa vežbanja, obratite se svom lekaru.

img5

ZAŠTO PURE SLIM KAPSULE?

» REGULIŠE METABOLIZAM

» UBRZAVA PROCES VARENJA

» ELIMINIŠE MASNE NASLAGE

» REVITALIZUJE VAŠ ORGANIZAM

supplements

NE PROPUSTITE PRILIKU!

NARUČITE PURE SLIM ODMAH!

JEDINSTVENA PONUDA

U toku promotivnog perioda se primenjuju snizene cene. Trenutno snizenje za ovu nedelju je 50% u odnosu na punu cenu.

Sanela Marković, Banja Luka

Opasna stvar. Za veoma kratko vreme sam doterala svoju liniju do perfekcije uz PURE SLIM, a da nešto nisam posebno morala da regulišem ishranu.

ODGOVORI

Pre 12 minuta

Ivana Đuričkov, Užice

To je nemoguće. Bez jakog treninga, i dobrog znojenja nema rezultata. Uzimanje raznih preparata neće dati nikakav efekat!

ODGOVORI

Pre 8 minuta

Miroslav Obradović, Kruševac

Draga Ivana, jesi li probala PURE SLIM kapsule? Provo, zasnovan je 100% na prirodnoj bazi, nije nikakav suplement, a efekti su vrhunski. Probaj, i uveri se sama!

ODGOVORI

Pre 4 minuta