• TRENDOVI
  • LJUBAV I SEKS
  • FITNES
  • ZVEZDA
  • ZAJEDNICA

Kako sam spasao kosu i zaustavio ćelavost – moje iskustvo!

Ćao! Ja sam Saša.

Hteo bih da preporučim nešto muškarcima. S obzirom da svi pišu o lepoti ženske kose, muškarcima preostaje jedino da oćelave.

Istina je da se i mi, kao i žene, plašimo ćelavosti, a ni ja nisam izuzetak!

Čim sam napunio 25 godina, počeo sam da gubim kosu. Do 30. sam već imao ogromne ćelave krugove na glavi. Prvo sam promenio sredstva za kosu, zatim sam promenio frizera, a onda sam odustao. Ništa mi nije pomoglo! Da budem iskren, hteo sam da obrijem glavu. Međutim, supruga mi je rekla da ćemo rešiti problem.

Naša borba za kosu

Prvo je moja supruga insistirala i uverila me da posetimo stručnjaka i porazgovaramo s njim o mojoj kosi i temenu. Potrošili smo para na testove i to nam je oduzelo nekoliko nedelja života. Na kraju je stručnjak sa mnogo godina iskustva samo slegnuo ramenima i rekao da je moj problem nasledan i da ne može ništa da uradi po tom pitanju... Supruga je rekla da neće da odustane i evo šta smo sve probali:

1) Tradicionalne recepte

Ja lično ne bih nikada ovako nešto probao, ali supruga je insistirala na tome da probamo tradicionalne recepte za ulja. Koristili smo kuvani ječam, ulje od repe, crvenu ljutu papriku... Ništa od ovog mi nije pomoglo, samo je užasno smrdelo i iziritiralo mi teme.

2) Proizvode iz supermarketa

Sve što smo probali sa polica supermarketa je izgledalo lepo, mirisalo lepo i sadržavalo mnogo dobrih sastojaka. Međutim, samo su pogoršali stanje. Kosa mi nije postala gušća nego sam dobio perut i užasno me svrbelo teme. Odlučio sam da prestanem da eksperimentišem sa tim.

3) Šampone i profesionalna ulja

Ovo je bila moja zadnja nada! Potrošio sam skoro pola plaće na skupocene proizvode i mogu vam reći da je bilo dobrih rezultata. Kosa mi je prestala opadati prilično brzo, ali nije samo to bio moj cilj.

Hteo sam da vratim moju kosu što je više moguće.

Naravno, ne bih vam ni počeo pričati moje iskustvo da nema srećan kraj!

Dok sam istraživao po internetu, pažnju mi je privukao sajt sa informacijama o proizvodu Pure Argan Oil . Iako mi je bilo teško poverovati da će nešto stvarno da mi pomogne, shvatio sam da nemam šta da izgubim. Naručio sam ulje i svedočio pravom čudu!!!

Stavljao sam ulje na kosu svaki treći dan, kako je i pisalo u uputstvu. Već nakon 2-3 korištenja sam primetio da mi je kosa gušća. Nakon 2 nedelje, ćelavost se smanjila, a kosa mi je počela ponovo rasti! Nisam mogao da verujem!

Za 4-6 nedelja, skoro da nije bilo ni traga ćelavosti. Iako sam bio začuđen, bio sam srećan. Supruga mi je rekla da Pure Argan Oil sadrži samo prirodne sastojke, zato ne stvara ovisnost i mogao sam bez brige da nastavim da koristim ulje.

Pre i posle – razlika nastala za 5 nedelja

Pogledajte kako mi se kosa promenila za samo mesec i po. Više ne moram da brijem glavu kako se ne bi videlo da ćelavim. Ko bi rekao da se savršeno sredstvo protiv ćelavosti ne prodaje u apoteci, nego na internetu. Ne znam kako ovo ulje deluje, ali deluje! Zahvaljujući Pure Argan Oilu, konačno sam počeo da verujem u sebe i svoju moć.

Supruga je sledila moj primer i počela da koristi arganovo ulje. Oduvek je želela da ima dugu kosu, ali nije mogla, pa je morala da radi nadogradnju kose. Nisam voleo da dodirujem te odvratne prstenove na njenoj glavi, ali šta sam mogao učiniti? Nakon upotrebe Pure Argan Oila, moja voljena je konačno skinula veštačku kosu. Više joj nije trebao taj grozni postupak, kosa je počela normalno da raste sama od sebe. Takođe je vrlo mekana i svilenkasta na dodir!

Generalno, ovo je svestrano ulje. Odgovara muškarcima i ženama.

Zato, momci, ako počinjete da gubite kosu, moj savet je da ne odgađate rešavanje problema! Biće samo gore. Što pre počnete da obnavljate kosu s proizvodom Pure Argan Oil, to će kosa pre da vam poraste.

Arganovo ulje možete da kupite na stranici proizvođača. Ne morate čak ni da izađete iz kuće.

Saša Blažović

NARUČI

Komentari

Jakov

Čudno mi je to što doktori još nisu pronašli lek za ćelavost. Ne može genetika da bude izgovor za sve.

Nenad

Meni su rekli da je ovaj problem individualan, ali da može da se izleči. Kasnije se ispostavilo da su mislili da može da se izleči ugradnjom kose!

Bojan

Ugradnja kose je baš popularna u zadnje vreme, ali je i skupa. Pure Argan Oil je jeftiniji. Mislim da ću mu dati šansu.

Goran Jurić

Ljudi, Pure Argan Oil je najbolja stvar protiv ćelavosti. Spasla me od ugradnje kose. Uštedeo sam pare za operaciju u bolnici u glavnom gradu, ali čuo sam za ovo ulje baš na vreme. Pomoglo mi je za mesec dana. Sada od uštede mogu da kupim automobil.

Petar

Nisam nikad verovao u ulja. Mislio sam da ona samo pomažu ženama. Ali supruga me nagovorila da probam Pure Argan Oil i drago mi je što sam je poslušao. Kao da nikad nisam ni bio ćelav!

Boris

Ovo ulje je pogodno za muškarce i žene. Mehanizam rasta kose deluje isto kod oba pola.

Ivan

Dugo vremena sam se omišljao da li da kupim ovo ulje. Mislio sam da je samo za žene. Kada sam primetio da mi kosa opada, prepao sam se i odlučio da probam Pure Argan Oil . I pomoglo mi je. Ovo ulje je brušeni dijamant!

Aleksandar

Ćao, koliko dugo traje jedno pakovanje?

Veljko

Ovo ulje vam štedi i novac. Koristi se svaki treći dan tako da je meni trajalo 6-8 nedelja.

Aca

Nakon korišćenja ovog ulja, kosa mi je narasla 4 cm za mesec dana. Neverovatno, ali ja želim još bolji rezultat.

Marko

Želim i ja da potvrdim efikasanost Pure Argan Oil . Moji rezultati.

NARUČI