Početna >> Fitness

MediCare News 27.februar

IZBELJIVAČ ZA ZUBE - NOVA FORMULA KOJA MOŽE DA PREVAZIĐE SVA OČEKIVANJA

img1

Tamne mrlje na zubima - kako ih se rešiti ?!

Primetili ste da sve učestalije, uprkos svim naporima da tamne mrlje na našim zubima jednostavno dolaze niotkuda. Tada se često pribegava što konzervativnim, što modernim metodama da bismo ih se rešili. Česti tretmani izbeljivanja zuba kod stomatologa rezultiraju neprijatnim troškovima, a da se ne govori o tome koliko su oni štetni za zubnu gleđ. Svakodnevno konzumeranje hrane, sokova, cigareta i alkoholnih pića implicira pojavu tamnih mrlja, koje podstiču naslage kamenca, zubnu plaku, neprijatan miris iz usta, a samim time i pojavu paradentoze i razvijanje karijesa. Mrlje na zubima mogu biti dubinske i površinske. Unutrašnje mrlje nastaju usled pogoršanja zdravstvenog stanja, konzumacije lekova, ili izlaganja visokim nivoima fluororida. Površinske mrlje nastaju usled konzumacije gore navedenih elemenata. Pitanje je...kako ih se rešiti?!

img2

Najbolje rešenje je uvek prirodno rešenje

Kako spojiti lepo i korisno, a da funkcionalnost bude na najvišem nivou? Jednostavno! Iskombinovati ono što nam je priroda dala. Procesom naučnog istraživanja i empirijskim analizama je utvrđeno da aktivni ugalj, soda bikarbona i limun daju vrhunsko rešavanje problema sa tamnim mrljama na zubnoj gleđi. Ustanovljen je pravi odnos prirodnih hemijskih materija ove tri supstance koje eliminišu kako dubinske, tako i površinske mrlje na zubima. Potrebno je samo posuti PURIWHITE prašak za izbeljivanje zuba na četkicu za zube, i zajedno sa zubnom pastom počinje proces uklanjanja tamnih mrlja. Na kraju je dovoljno isprati usta običnom vodom, postupak treba ponoviti 2-3 puta dnevno, i posle 2 dana su evidentno vidljivi efekti.

Šta je PuriWhite?

PuriWhite je potpuno prirodna formula nastala smesom aktivnog uglja, sode bikabone i ekstrakta limuna. Glavni zadatak je eliminacija tamnih mrlja i izbeljivanje zuba. Ovaj zubni prašak rezultira vrhunskim efektima za veoma kratko vreme, i štedi Vaš novac i vreme odlaska kod stomatologa. Izborite se sami sa tamnim mrljama uz pomoć PuriWhite praška za izbeljivanje zuba.

Od čega je sastavljen PuriWhite?

active-coal

AKTIVNI UGALJ

Mnogi se pitaju zbog čega je upotreba aktinog uglja važna za celokupan organizam čoveka. Aktivni ugalj predstavlja jedan od važnih sastojaka za detoksikaciju, ubija mikroorganizme na Vašoj zubnoj gleđi, i potpomaže uklanjanju plaka. Bizarno je da je on crn, a potpomaže izbeljivanju zuba. Površina aktivnog uglja je negativno naelektrisana, za razliku od toksina u Vašim ustima i zubnoj gleđi koji su pozitivno naelektrisani. On štetne materije praktično lepi na svoju površinu. Dovoljno je samo da isperete Vaša usta običnom vodom, i odstranićete nepoželjne elemente iz Vaših usta.

soda-bicarbona

SODA BIKARBONA

Ako se pitate kako se ukljanjaju tamne mrlje sa Vaših zuba uzrokovane konzumiranjem kafe, čajeva, sokova i pušenjem cigareta, onda je soda bikarbona pravi odgovor za Vas. Kombinacija sode sa vodom dovodi do efekta oslobađanja slobodnih radikala koji razgrađuju molekule koji su uzrok tamnim mrljama na zubima. Isto tako pomaže uklanjanju neprijatnog zadaha u ustima. Pored aktivnog uglja, soda bikarbona takođe predstavlja jednog od glavnih aktera uklanjanja plaka sa zubne gleđi što usporava proces paradentoze.

lemon

LIMUN

I naravno, treći musketar - limun. Limunska kiselina predstavlja nezaobilazni faktor u izbeljivanju zuba. Limun sa svojim bogatstvom C vitamina i minerala utiče na razgrađivanje kamenca i uklanjanje zubnog plaka. Puri White ima dobar sklad limunske kiseline u svojoj formuli, dovoljno za rešavanje problema sa tamnim mrljama, pri čemu ne dovodi do oštećenja zubne gleđi.

img4

Šta kažu stomatolozi?

Dr. Oleg Sakašvili iz Rusije, ordinacija LabDent u Moskvi, kaže da je uvek najbolje rešenje prirodno rešenje. Dodaje da kombinacija aktivnog uglja, sode bikarbone i limuna daje odličan učinak zbog svojih hemijskih karakteristika i dispozicija. Uveren je da će ova trojka uspeti da postigne velike rezultate na polju uklanjanja neprijatnih tamnih mrlja, izbeljivanju zuba i otklanjanju neprijatnog mirisa iz usta.

img5

ZAŠTO PURIWHITE ?

» OSLOBODITE SE TAMNIH MRLJA

» BRZO DO SAVRŠENOG OSMEHA

» BELINA VAŠIH ZUBA

» ELIMINIŠITE NEPRIJATAN ZADAH

» SAČUVAJTE NOVAC

supplements

NE PROPUSTITE PRILIKU -

NARUČITE PURIWHITE ODMAH!

JEDINSTVENA PONUDA

U toku promotivnog perioda se primenjuju snižene cene. Trenutno sniženje za ovu nedelju je 50% u odnosu na punu cenu.

Ognjen Drljača, Šabac

Nikada mi nije palo na pamet da bacam novac na stomatologe. Puri White je vrh!!!!

ODGOVORI

Pre 2 dana

Marta Spasojević, Dimitrovgrad

Nema šanse! Za lep osmeh treba dobro da se pomučiš, i da vodiš računa o tome šta stavljaš u svoja usta. Kad budem probala ovaj preparat onda ću znati da li je istina::::!!!

ODGOVORI

Pre 18 sati

Sanja Gabrić, Novi Sad

Pa treba da ga probaš! Ovde kod mene u NS se navuklo pola grada...PURI WHITE daje efekte, bez daljnjeg...Nije nikakva navlakuša, koliko sam samo para uštedela, a rezultati su vidljivi!

ODGOVORI

Pre 12 minuta