KAKO LAKO SMRŠATI 26 KILOGRAMA KOD KUĆE
[detaljNI recept]

Glavna > Zdravlje > Kako smršati > Siguran recept za garantovano mršavljenje

Dosta vam je suvišnih kilograma? Ne uspevate da smršate? Ili vraćate izgubljene kilograme nakon što uspete da ih skinete? Želite da nosite omiljenu haljinu, ali ne možete "stati" u nju i kupovina lepe garderobe vam predstavlja veliki problem?

"Zahvalna sam ljudima koji su mi govorili da sam debela i sa sažaljenjem gledali na mene. Da nije bilo njih, još uvek bih bila debeljuca", kaže Marija Vasić koja je smršala 26 kilograma. Na putu do lepog tela isprobala je celu gomilu raznih dijeta, ali ispostavilo se da je najjednostavnija metoda zapravo i najdelotvornija. Marija je detaljno ispričala o ovoj metodi koja takođe sprečava proces vraćanja kilograma. Evo njene zadivljujuće priče...

Nikada nisam bila krhka devojka, ali se nisam preterano brinula zbog viška kilograma. Kada sam upoznala mog budućeg muža, Marka, opustila sam se i osvestila se tek kada sam shvatila da sam zaista debela.

Kada sam upoznala Marka, opustila sam se i osvestila se tek kada sam shvatila da sam zaista debela.

Sa Markom sam u vezi više od 7 godina, imamo dvoje divne dece. Ali sve do nedavno smo, kao što bi se reklo, "živeli zajedno razdvojeni". Marko je živeo u njegovom stanu, mnogo je radio i povremeno me posećivao. Onda bi ponovo odlazio.

Od samog početka naše veze čekala sam da me zaprosi. To je bio moj san!

Kada će konačno da me zaprosi? To je bio moj san!

Kada sam ostala trudna prvi put, mislila sam da ćemo sigurno da se uzmemo. Ali nisam bila te sreće. Marko me je posećivao, ja sam ga čekala...

Kada se rodio naš stariji sin, bili smo srećni. Priznao je dete, obasipao me brigom i pomagao mi u svemu. Osećala sam da nas voli, ali to je bila njegova posebna vrsta ljubavi.

Za drugi rođendan našeg sina odlučili smo da zajedno odemo 2 nedelje na more. More, sunce i pesak. Toliko mi je bio potreban odmor!

Egipat je nudio fini hotel, toplu plažu i "ol inkluziv" obroke - za nas je to bila savršena opcija.

Odjednom sam na plaži primetila da Marko provodi dosta vremena gledajući jednu devojku. Ništa nisam rekla, nego sam odlučila da i ja posmatram njega. Prvo sam pomislila da se zaljubio na prvi pogled. Ali kasnije je promenio predmet posmatranja i počeo da gleda drugu devojku, onda opet neku drugu i tome nije bilo kraja!

Bila sam besna! Moj sin i ja kao da nismo postojali.

Odjednom mi je sinulo da prosto voli mršave devojke!

Nikada nisam htela da izgledam kao ljubomorna budala i zato sam pokušala da se smirim i sve analiziram. Odmah sam shvatila da sve devojke koje je gledao imaju jednu zajedničku osobinu - bile su dva puta mršavije od mene! Ova misao me pogodila poput groma. On prosto voli mršave devojke! Možda je to bio razlog njegovog ponašanja u našoj vezi???

Čak sam i snimila jednu fotografiju na kojoj me grli, a gleda u drugu "mršavu djevojku", pogledajte:

Marko mi nikada nije rekao da mu se ne sviđa moj izgled. Nikada nije tražio da smršam, niti bilo šta slično. Ali nije bilo ni prosidbe o kojoj sam toliko maštala.

Ovakvo razmišljanje me uznemirilo, sa stresom sam se borila zahvaljujući švedskom stolu. Te dve nedelje sam jela za troje.

Kada smo se vratili sa odmora, izvagala sam se i šokirala. Zajedno sa preplanulim tenom, donela sam iz Egipta i 9,5 kila. Bila sam na ivici nervnog sloma.

Počela sam da pretražujem na internetu teme o mršavljenju, ali nekoliko nedelja nakon toga sam otkrila da sam trudna po drugi put! Moj odmor je bio plodan u svakom smislu te reči. Naravno da sam u takvom stanju prestala da razmišljam o mršavljenju, moje misli su bile na drugoj strani...

I tako, nastavila sam da sumnjam da se Marku sviđam kao žena.

Nisam mogla prestati misliti o tome da se Marku ne dopadam kao žena. Skoro da sam odlučila da pobacim. Drago mi je da mi je Marko kategorično zabranio da čak i razmišljam o tome.

I tako smo dobili drugo dete, još jednog sina. Istorija se ponavljala. Marko je priznao dete i obasuo nas brigom, ljubavlju i pažnjom. Ali samo kad je bio tu. Nijedna jedina stvar u stanu nije bila njegova, osim četkice za zube, a ja sam se fokusirala na decu i to je bio moj način da se izborim sa ovom situacijom.

Kada sam prestala da dojim, ponovo su počele da me muče misli o mršavljenju. Nisam mogla da zaboravim naš odmor, videla sam kako Marko zadivljeno gleda u mršave devojke, a u našoj vezi se ništa nije promenilo. Još uvek sam imala 88 kila.

Tada sam imala 88 kila. I odlučila sam!

Odlučila sam da je vreme za promenu! Sve sam isprobala: dijete - možda čak i desetak, razne fitnes programe, omotače za telo, posebne masaže itd, itd. Sve ove stvari ili nisu pomagale ili su samo privremeno pomagale - čim bih skinula kilograme, oni bi se vraćali još brže.

Srela sam Anu u pekari , to je žena koja se porodila u istom porodilištu kao i ja sa drugim detetom. Jedva sam je prepoznala, bila je dva puta veća od mene, a sada je bila gotovo 3 puta manja nego nakon porođaja!!!

"Neverovatno!", izletelo mi je umesto da je pozdravim. "Ne mogu da verujem rođenim očima! Ana, jesi li to ti?!"

"Malo sam mršavija nego pre, zar ne?", rekla je sa smeškom dok je kupovala kolače.

"I jedeš testo? Kako ti to uspeva? Kako??? Ja sam probala da se bavim sportom, da držim dijete, saune i još koješta, sve sam probala! Mogla sam samo da skinem 3 kile najviše, a onda bih dobila još 7!" Skoro da sam zaplakala, dobro se sećam ovog trenutka jer su svi u pekari gledali u mene.

"Marija, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludela? Imam ideju. Hajdemo do mene da se malo ispričamo, muž mi je sada na poslu, popićemo Quick fit i popričati. Ja ću da se počastim ovim kolačima, a ti možeš da piješ mlaku vodu", rekla je Ana lukavo me gledajući. "Sve ću da ti ispričam, pokazaću ti, čak ću ti dati i da probaš."

Marija, kakve dijete, kakve saune, jesi li poludela?

Užasno me zanimalo i odmah sam pristala. Osim toga, Marko je išao na put sledećeg dana i ostaje dve nedelje, pa je hteo da bude sa decom i ja sam imala malo vremena za sebe.

Ana je skinula 33 kilograma za bukvalno 3,5 meseca čim je prestala da doji. Nije bila na dijeti, nije postila i nije išla u teretanu. Živela je normalnim životom i ni u čemu se nije ograničavala.

Njeno telo je bilo mršavo kao u devojke. Za divno čudo, tako veliki gubitak kilograma nije ostavio strije na njenoj koži. Pomislila sam da bi Marko sigurno uživao da je gleda.

Obuzele su me jake emocije kada sam čula kako je lako sve to postigla, tako bezbedno za svaku ženu koja želi da se otarasi suvišnih kilograma. Njen recept za mršavljenje me je prosto šokirao!

Predobro se sećam pakla koji sam morala da prođem pokušavajući da skinem koje kilo. Prava noćna mora! Mogla sam da se setim depresije kada sam bila na dijeti i stalnih svađa sa Markom, mojih nervnih slomova i kako sam počela jesti sve bez mere, kada sam iskočila iz šina.

Baš me iznerviralo zbog toga što sam prošla kada sam videla da nije bilo potrebe za tim i da može trajno da se smrša. Šteta, ali uspela sam se izboriti sa tim osećajem jer sam bar znala sigurno šta sam trebala da radim.

Sad pažljivo slušajte šta mi je Ana rekla!

Ja takođe dugo nisam mogla da skinem suvišne kilograme posle trudnoće. Kao i ti, ja sam se mučila treniranjem, gladovala, gubila svest. Svaku moju novu dijetu je pratila nova nesreća. Samo što bih smršala 2-3 kg, a onda bih se opustila i kilogrami bi se vraćali još i sa dopunom. Ali kao što vidiš, hepi end se ipak dogodio!

To se dogodilo samo zahvaljujući kapsulama Quick Fit. Kako mi je dijetolog objasnio, efekat se postiže zbog ubrzavanja metabolizma. Aktivne komponente sredstva povećavaju potrošnju kalorija koje su organizmu potrebne za funkcioniranje. Prostim rečima - povećava i ubrzava proces sagorevanja masnih ćelija.

Veruj mi, ništa nisam radila da bih smršala. Samo sam pila kapsule Quick Fit svakog dana nakon jela. Nisam držala dijetu, nisam išla na fitnes, nisam radila vežbe kod kuće. Moja linija i to što sam tako brzo smršala posle porođaja je potpuno zasluga ovog sredstva.

Istina, moja drugarica je izgledala mnogo bolje od mene iako sam ja mlađa od nje 4 godine. I lice i telo... Da budem iskrena, bila sam ljubomorna kad se presvukla u kućnu garderobu. Ana nije imala nimalo celulita! I ja sam htela isto. I da me voljeni čovek obožava i želi.

"Evo, pogledaj!" - drugarica mi je dala pakovanje proizvoda Quick Fit. "Nikada više nećeš morati da brojiš kalorije ili vežbaš u teretani! Draga, i ja sam se ranije mučila i gladovala nadajući se da ću smršati. I uzalud... A sad kao što vidiš - jedem slatkiše i živim sa zadovoljstvom. I mršava sam."

Gledala sam Anu i shvatila da i ja hoću to isto. Dosta mi je bilo više dijeta i vežbanja. Besmislene stvari. A privlačno je bilo i to što je Ana smršala tako brzo i stvarno se nije mučila oko toga.

Nisam mogla da verujem da samo treba piti ove kapsule. Nema brojanja kalorija, dijeta ili promene u ishrani. A sudeći prema tome da je moja drugarica jela već peti kolač, shvatila sam da je to pravo čudo.

"To ne može da bude istina. Je li stvarno tako jednostavno?" Promrmljala sam.

"Možeš da veruješ, a i ne moraš, ti biraš. Ako voliš izazove, samo napred i sebi još više zakomplikuj život. Htela si da znaš šta mi se dogodilo i ja sam ti sve ispričala. Sada je sve na tebi. Ja ovo ne prodajem, nemam nameru da te teram da kupiš ovo. Isprobaj ako hoćeš, nastavi da piješ vodu ako nećeš, što se mene tiče možeš sasvim da prestaneš da jedeš. E, da, jesi li za kolač?", pitala me Ana dok mi je nudila moj omiljeni ekler.

"Ne, hvala. Treba da idem."

Tada nisam imala pojma da će mi taj 1,5 sat sasvim promeniti život...

Razmenile smo brojeve telefona i ja sam otišla. Kod Ane sam bila 1,5 sat. Tada nisam imala pojma da će mi taj 1,5 sat sasvim promeniti život...

Požurila sam kući sva odlučna. Upalila sam kompjuter i odmah naručila Quick Fit sa stranice koju mi je dala Ana. Za tri dana je stigao moj željno iščekivani paket i moje putovanje je počelo!

Izvagala sam se. Vaga je pokazala 88,4 kile . I počela sam da koristim Quick Fit.

Sledećeg dana sam ponovo stala na vagu - 88,5 kg! Dodatnih 100 grama! Malo je reći da sam bila ljuta. Počela sam da paničim.

Nazvala sam Anu.

"Marija, smiri se. Težina počinje spadati 4. ili 5. dana. Samo nastavi piti i zaboravi na vagu sledećih 5 dana i videćeš kako ide", odgovorila je Ana i zvučala je ubedljivo.

Razgovor sa drugaricom me je umirio. Ponovo sam imala entuzijazma. Nastavila sam piti Quick Fit, a ishrana mi je bila kao i ranije. I testenina, i hamburgeri, pa i omiljeni kroasani.

6-og dana sam se popela na vagu, noge su mi se tresle do nervoze, popela sam se i zatvorila oči. Bojala sam se da pogledam, ali onda sam naglo otvorila oči. Vaga je pokazala 83,3 kile.

Skinula sam 5 kila i 100 grama za 5 dana bez promena u ishrani i bez vežbanja.

Dobro sam zapamtila te prve brojeve. Bilo je neverovatno! Srce mi je lupalo u grudima, jedva sam disala od uzbuđenja! Uspela sam!!!

Moj meni sledeće nedelje se nije razlikovao od stvari koje sam obično jela. Nastavila sam piti Quick Fit .

Zabranila sam samoj sebi da se vagam, ali čak i bez vage sam mogla osetiti da gubim kilograme. Ponekad sam osećala ugodnu toplotu u rukama, stomaku i butinama. Imala sam ogromnu količinu energije kakvu nisam dugo osetila. Moj stalni umor je nestao.

Kada sam stala na vagu nakon nedelju dana, skoro da sam pala u nesvest. Pokazala je 74,4 kile. To znači da sam skinula još 9 kila za sedam dana.

Za 12 dana sam postala 13 kila i 700 grama lakša!!!

Samo se zamislite kako ste odednom mršaviji mnogo kilograma. Zamislite kako se osećate. Zamislite kako je dobar osećaj kada se sviđate sebi. Onda možete razumeti kako sam se ja osećala u tom trenutku.

Naravno da sam primetila da mi je sva odeća široka. Ali nisam imala pojma da sam smršala 14 kg za manje od 2 nedelje, prosto nisam mogla da verujem sopstvenim očima!

Marko se trebao vratiti za dva dana. Kada sam zamišljala Markovu reakciju, osećala sam kao da mi rastu krila i da mogu da letim kao leptir. Deca su se radovala što će da vide oca i dobiju poklone koje im je uvek donosio sa poslovnih putovanja.

Kada je Marko trebao da stigne, spremili smo prazničnu večeru, fina jela i čak i njegovu omiljenu tortu Moskvu koju nisam pravila godinama. Više se nisam bojala da jedem slatko!

Marko je stigao kada smo postavljali sto. Kada su čuli da se vrata otvaraju, deca su potrčala u hodnik da vide svog tatu.

Vrata su se otvorila i Marko je stajao sa ogromnim buketom cveća i kutijama sa igračkama za decu. Deca su pojurila prema njemu, a on me pogledao preko njih i ostao otvorenih usta. Kutije su mu ispale iz ruku. Kao i cveće.

Deca su skakala od radosti dok su pregledali poklone, a Marko još nije mogao da skine pogled sa mene i sagnuo se da pokupi cveće.

Nakon nekoliko sekundi smo ostali sami u hodniku. Marko je još stajao sa cvećem kao omađijan. Počela sam da se smejem i uzela mu buket iz ruku.

"Je li sve u redu? Hajde, uđi!"

"Ti... Šta ti se dogodilo...Kako???" Marko nije mogao da dođe sebi.

"Hoćeš li da me poljubiš ili ćeš samo da stojiš tu?"

Marko me iznenada zgrabio, podigao u vazduh i počeo da me ljubi dok sam se ja smejala. Sijao je od sreće, mogla sam da osetim da je obožavao moj izgled .

"Dosta je bilo, spusti me, peri ruke pa da zajedno večeramo!"

Uveče je Marko izgledao napeto, kada sam stavila decu na spavanje, skočio je na mene kao da nam je prvi put. Ta noć je bila noć za ludo vođenje ljubavi, nisam mogla da se setim kada sam se poslednji put osećala tako poželjno. Potpuno iscrpljeni, zaspali smo pred zoru.

Sledećeg jutra je Marko predložio da idemo na more 10 dana. Sklopili su neki veliki posao na poslu i dobili su nekoliko slobodnih dana sa novčanim bonusom kao nagradu.

Ja sam bila na sedmom nebu od sreće, nikad se nisam osećala tako srećno u životu!

Tada sam vodila knjige za nekoliko kompanija i uglavnom sam radila od kuće. Ništa važno nije bilo za tu nedelju i lako sam mogla da otputujem na nedelju ili dve, pa sam pristala bez oklevanja. Deca su bila oduševljena - baš su bili uzbuđeni što idu na more!

Sada smo odabrali Tunis. Dvokrevetne sobe u hotelu sa četiri zvezdice. Aranžman je uključivao neograničene obroke, a to je bio odličan test za moj tajni recept! Htela sam i da vidim kako će se Marko ponašati kada dođemo tamo.

Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Da, bila je to moja lična pobeda!

Nedelju dana kasnije smo uživali na plaži u Tunisu sa neverovatno čistim morem i uz zvuke talasa. Marko nije skidao pogled sa mene i nije me ostavljao ni na minut. Sva njegova pažnja bila je posvećena meni. Nijednom nije pogledao drugu ženu. Da, bila je to moja lična pobeda!

Obroci su bili ogromni, ni u čemu se nisam ograničavala. Meso, krompir, pivo, jaja i šunka, kifle i kolači - celi ol inkluziv paket u Tunisu je bio potpuno iskorišćen. Ja sam jela manje porcije, nisam htela da jedem previše. Naravno da nisam zaboravljala na Quick Fit .

Kasnije te večeri kada su deca otišla na spavanje nakon celog dana igranja i kupanja, Marko i ja smo pijuckali vino, mazili se na balkonu hotelske sobe, pričali i gledali mesec. Onda me je Marko podigao i odneo u sobu gde smo vodili ljubav sa takvom strašću kakvu nismo osetili od dana kada smo se upoznali. I tako se dešavalo svaki dan. Osećala sam da mogu umreti od sreće!

Poslednje noći pred odlazak, dok smo stajali na balkonu, Marko je tražio da zatvorim oči. Tako sam i uradila i čula sam kako odlazi u sobu i vraća se.

"Otvori oči!", rekao je Marko uzbuđeno.

Otvorila sam oči. Marko je klečao na desnom kolenu ispred mene. Držao je zlatni prsten u rukama.

"Hoćeš li da se udaš za mene?"
Na sekundu sam izgubila vid. Te reči sam čekala svih ovih dugih 7 godina!

Čekala sam ih svaki dan. Sanjala sam o njima, zamišljala sam toliko puta kako ih izgovara. Osetila sam kako mi se oči brzo pune suzama.

"Misliš li ozbiljno?", nisam pronašla bolje reči.

"Sasvim! Ti si najbolja, najlepša i želim da budeš moja žena. Stvarno! Neću više da dolazim i odlazim. Hoću da uvek živimo zajedno!"

Briznula sam u plač, bacila mu se oko vrata i prošaputala kroz suze: "Da, hoću!"

Čim smo došli kući, otišli smo u opštinu.

Zaboravila sam na moj problem sa težinom. Na moru sam skinula 7,5 kila za deset dana dok sam jela sve one obilne obroke i pila Quick Fit.

Toliko toga se dešavalo u mom životu da sam sasvim zaboravila na moj problem sa težinom. Ovaj puta sam smršala 7,5 kila na odmoru sa obilnim obrocima i uz Quick Fit . Nije više spadala kila dnevno, ali da budem iskrena, jela sam više nego inače dok smo bili tamo.

Nakon toga se više nisam ni trudila da smršam. Nastavila sam da pijem Quick Fit svaki drugi dan. Ovo me nije sprečilo da skinem još 5 kila do svadbe .

Svadba je bila baš zabavna, Ana mi je bila kuma, fino smo se sprijateljile do tada. Bila sam joj neizmerno zahvalna za ovaj neverovatno jednostavan recept za mršavljenje .

Kasnije mi je Marko priznao da je potajno uvek želeo da sam mršava.

Rekao je da ga je moja transformacija izludela. Rekao je da je potajno uvek želeo da budem vitka baš kao što sam sad. Naravno da mi nikad pre to nije rekao da me ne povredi. Vrlo je pažljiv moj muž!

P.S. Prošla su tri meseca od kada smo Marko i ja zvanično muž i žena. Naš sledeći korak je da prodamo stan i kupimo kuću gde će nam biti udobnije.

Sada imam 62 kile i 300 grama i težina mi je ista čak i pošto sam prestala da pijem Quick Fit pre mesec dana. Ukupno sam smršala 26 kila i 100 grama i nakon 7 godina veze još se ludo volimo. Ovo je fantastičan osećaj, kažem vam, osećam da sam ovo zaslužila!

Skinula sam 26 kila i 100 g. Moj san se ostvario!

Moj san se ostvario! Moj san se ostvario! Dogodilo se čak i bolje nego što sam sanjala! Da, sreća mi je pomogla kad sam srela Anu. Bila je to takva prilika. I iskoristila sam je.

Takva prilika se pruža svakome od nas u životu, iako jako retko. Mnogi od nas, prezauzeti dnevnim obavezama, jurnjavom za novcem i osećajem manjka poverenja prema svetu, ne vide ovakve prilike.

Moj savet: Pokušajte da u svemu iskoristite svoju priliku: svaki događaj koji se desi u vašem životu, ljudi koje srećete iz nekog razloga, priče koje pročitate iz nekog razloga, sve! Kada shvatite da sve to ima neko značenje - ne čekajte, zgrabite tu priliku! Ovo je tajna za postizanje sreće u životu . Nakon što iskoristite vašu priliku, videćete koliko će vaš život biti bolji na načine koje niste mogli ni da zamislite.

Kada sam čula Aninu priču, i ja sam pomislila da je to sve laž. Ali sam ipak isprobala njen recept, taj Quick Fit , jer ne mogu da znam dok ne probam. Mogla sam da budem skeptična i da se ne osvrnem na to i moj život bi bio haos. U najboljem slučaju se ništa ne bi promenilo! Štaviše, ne bih ni znala da sam propustila svoju priliku...

Za one koji su čvrsto odlučili da budu srećni, lepi, privlačni i ludo poželjni, uradiću ono što je Ana uradila za mene kada sam je srela. Pokazaću vam gde možete naći stranicu proizvođača Quick Fit za koju mi je rekla. Samo kliknite na zeleni taster IDI NA STRANICU PROIZVOĐAČA' ispod i otvoriće se. Sve ostalo je u vašim rukama.