Kako održati vitku liniju uz bogatu prazničnu trpezu?

Svake godine u isto vreme srećemo se sa istim izazovom.

Kako odoleti svim tim specijalitetima za stolom koje prvo jedemo  očima i uživamo u njihovom ukusu tokom praznika.

Šta prvo probati, rusku salatu, domaću pogaču sa kajmakom , sarmu , pečenje, a zatim sitne kolače, sočnu baklavu ili tortu.

A usput nekoliko puta nazdraviti i poželeti zdravlje, ljubav, sreću i sve ono što nam je nedostajalo u prethodnoj godini.

I naravno na kraju shvatimo da smo preterali i dodali višak kilograma koje nismo planirali.

Ili pak imali smo ideju da izgubimo težinu i dođemo do vitke linije koju odavno priželjkujemo ali smo rešili malo da se opustimo za praznike.

Gde i kako početi sa gubitkom težine?

Gubitak težine je najveći problem i omiljena novogodišnja rezolucija zajedno sa odustajanjem od pušenja sa kojim se mnogi od nas svakodnevno suočavaju.

Svako može efikasno izgubiti težinu! Nije nemoguće postići svoje ciljeve i održati svoju težinu ako ih sami postavite.

Gojazne ili gojazne osobe žele da izgube težinu iz raznih razloga. Neki ljudi žele da budu zdraviji, da se osećaju bolje i da izgledaju bolje, dok drugi žele više energije za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

Prirodno gubljenje težine je bolje za vas nego bilo koji hir ili hitni programi dijete. Zbog modrica i brzih dijeta prvo gubite tečnost i tonus mišića, zato je tako teško zadržati težinu.

Naravno da je teško držati dijetu i očekivati rezultate.

Ako želite da smršate, prvo morate da procenite nekoliko istina. Najočiglednije je da ako sagorite više kalorija nego što jedete, izgubićete težinu.

Sve ovo zvuči tako jednostano i lako u teoriji i kada o tome nekom pričate ali u praksi je sasvim drugačije i mnogo teže.

Ima li rešenja za gubitak težine?

Mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorevanja masti uz čaj na bazi bilja.

Kad telo prestane da prima energiju iz ugljenih hidrata, nakon 7-10 dana ulazi u stanje ketoze. Manjak ugljenih hidrata čini da se vaša potkožna masnoća pretvara u energiju.

Ketonska tela formirana u jetri su glavni izvor energije za mozak tokom ketoze. Oni hrane mišićno tkivo i sprečavaju taloženje masti.

Kao rezultat toga, ustajale masne naslage nestaju, a telo se smanjuje.

Go slim čaj povećava broj ketone u telu i pokreće sagorevanje masti.

Kako funkcioniše Go slim čaj?

Da bi postiglo ketozu, vašem telu treba 7 do 10 dana.

Samo 1 šolja čaja GoSlim smanjuje to vreme na 40-50 minuta tokom kog telo proizvodi dovoljnu količinu ketonskih tela i počinje da pretvara nakupljene masne ćelije i naslage u energiju.

Pijte čaj dva ili više puta dnevno. Najbolji rezultati su kada se čaj pije ujutru, popodne i uveče pre spavanja.

Bez obzira na razlog, odgovarajući ciljevi i očekivanja su neophodni za zdravu kontrolu težine i efikasan gubitak težine.

Uživajte u hrani i vašem savršenom izgledu uz Go slim čaj.

Srećno…

PORUČITE OVDE